Когато изградите успешен бизнес, промяната е неизбежна. Това може да означава

...
Когато изградите успешен бизнес, промяната е неизбежна. Това може да означава
Коментари Харесай

Време ли е за ребрандиране?

Когато изградите сполучлив бизнес, смяната е неизбежна. Това може да значи смяна на стоките или услугите, които оферирате, с цел да дават отговор на нови потребности, включване на нови технологии или просто актуализиране на външния тип на вашата марка, с цел да сте сигурни, че ще остане привлекателна за вашия целеви пазар и ще избегне да стане остаряла или старомодна. В последна сметка, след голям брой дребни промени, може да е време за ребрандиране.

Ето шест обстановки, които могат да провокират ребрандиране. Не е извънредно ребрандирането да бъде въодушевено от няколко сходни фактора, тъй че, в случай че можете да свържете 60 % с два или три от тях, може би е време да предприемете одит на марката.
1. Пейзажът се е трансформирал
В актуалния свят смяната в бизнес пейзажа нормално е обвързвана с всеобщото приемане на нови технологии. В момента това значи AI, само че има постоянни талази от промени след появяването на интернет. Нещо, което би трябвало да се означи тук е, че защото всеки приема нова технология, би трябвало да ребрандирате единствено в случай че е неразделна част от това, което вършиме. Ако Netflix избегна цялостно ребрандиране, когато мина от изпращане на DVD към стрийминг, прибавянето на AI принадлежности към съществуващо приложение не е задоволително, с цел да носи напълно нова марка за вашия бизнес. Въпреки това може да се окаже един от многото детайли, които ви тласкат към изцяло възобновяване на марката.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР